Bestellen & betalen


BESTELLEN

De bestelling is door ons ontvangen zodra je een bevestiging per email hebt gekregen. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, controleer dan eerst of de betaling is gelukt. Als de betaling niet is voldaan adviseren we je de bestelling opnieuw te plaatsen. Is de betaling wel gelukt maar je hebt geen orderbevestiging ontvangen check dan ook jouw spam box. Mocht de orderbevestiging niet binnen komen neem dan contact met ons op per email of via het contactformulier.

LEVERTIJD

Bestellingen binnen Nederland die op maandag t/m vrijdag vóór 12.00 uur door ons zijn ontvangen worden normaliter de volgende dag op het door jou aangegeven adres door PostNL aangeboden. Binnen Nederland wordt er ook op zaterdag geleverd. Op zondag en maandag levert PostNL niet.

BETALEN

Alle betalingen op www.roelfine.nl worden afgehandeld door Shopify payments. De volgende betaalmogelijkheden bieden wij aan:

iDeal
Makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via jouw eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

PayPal
PayPal is een veilige en snelle manier om online te betalen. Je betaalt met je bankrekening of creditcard zonder daarbij je bankgegevens door te hoeven geven.

Creditcard
American Express, MasterCard, Visacard en Maestro.